Ambtman Jr. Import Export B.V. is leverancier van houdbare levensmiddelen. Wij zijn een solide, zelfstandig en onafhankelijk bedrijf dat al sinds 1977 actief is in de voedselbranche.
De opslag en distributie van onze producten vindt plaats vanuit ons eigen magazijn in Barendrecht, met een oppervlakte van 1200 m². Daarnaast hebben we extra capaciteit bij samenwerkende logistieke dienstverleners verspreid over Nederland. Wij leveren aan de distributiecentra van alle supermarktketens in Nederland en groothandels.
Naast onze merken leveren we ook private labels.

Onze kracht is het combineren van meerdere productsoorten in één levering en op één pakbon. Dit maakt het orderen gemakkelijker, sneller en goedkoper. Zo houden we ook de transportkosten per product lager. Deze combinatiemogelijkheden zijn zowel voor onze leveranciers als afnemers interessant.

Dankzij onze ruime voorraad leveren wij orders van onze klanten binnen 24 uur uit. Ons netwerk in de voedselbranche is groot. Als wij een specifiek product niet zelf in ons assortiment hebben, leveren we het via ons netwerk. Daarmee kunnen we aan vrijwel iedere vraag voldoen.

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot de levering van producten. Klanten én leveranciers krijgen ook praktisch en deskundig advies. We luisteren graag naar hun wensen en vertalen deze door. Als intermediair tussen handel en industrie spannen wij ons in om goede deals te sluiten waar beide partijen baat bij hebben. Ook bedenken we verrassende marketingacties voor productlijnen of individuele producten. Met onze jarenlange ervaring ondersteunen wij zo de verkoop van onze producten.

“Wij streven ernaar om zo efficiënt mogelijk te werken en hierdoor onze leveranciers en klanten zo gunstig mogelijk aan elkaar te verbinden.”